Samoborski fašnik u Arena centru

Samoborski fašnik u Arena centru
     

Zagrebački Arena centar ugostit će u subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, najpoznatije likove Samoborskog fašnika. Najava je to 191. izdanja jednog od najvećih i najpopularnijih fašnika u regiji.

 
     

Puno maski, dobrog plesa i još niz zanimljivih fašničkih previranja samo su dio ovog dvodnevnog događanja i preporuka mnogima da dođu i saznaju što je to “ludo” među samoborskim maskama. Mamac najmlađima bit će Sraka, Princ, Sudec i Fiškal i prilika da kroz maštu pokažu svoju viziju maskiranja.

Ne može ništa proći ni bez poznatih samoborskih krafni, zato će svi mali i odrasli s maskama na glavi, zaslužiti ovu omiljenu poslasticu Samoborskog fašnika, a svi ostali dobiti priliku da kroz fotografiju budu dio ove lijepe maskirane priče. Samoborski fašnik predstavit će se svojim najpoznatijim maskama, običajima, bogatom tradicijom, ali i svim onim što ovu manifestaciju već godinama svrstava u jedno od onih događanja u godini koje se nikako ne smije propustiti. Predstavit će se i bogat program 191. Samoborskog fašnika, koncerti velikih glazbenih zvijezdi, dječji fašnik, mjesni odbori i sva popratna događanja za sve željne dobrog provoda.

Baš kao i prethodnih godina, ovo je odlična prigoda mnogima da kroz druženje s maskiranim likovima i u Arena centru dožive radost maskiranja i na trenutak osjete sve ljepote Samoborskog fašnika.