Fašnička tjeralica

Fašnička tjeralica
     

Traže se najveći zlikovci Fašničke republike. Budi lice s tjeralice i bogato ćemo te nagraditi.

 
     

Kreativna razbibriga „Fašnička tjeralica“ se održava od 17.  do 28. veljače 2017. Pravila za sudjelovanje su jednostavna: morate svoju fotografiju napraviti u Samoboru, na jednom od pet okvira označenih natpisom Wanted – traže se najveći zlikovci Fašničke republike te ju objaviti na tjeralica.fasnik.com. Provjeravamo ispravnost svih fotki prije objave, no nakon što se pojave u galeriji Kreativne razbibrige, trebate ju podijeliti na neki od svojih društvenih profila (Facebook, Twitter, Google+, Instagram...)


Svakog fašničkog dana (17., 18., 19., 24., 25. i 26. veljače) od pristiglih ćemo fotografija odabrati po 3 najbolje te ih objaviti na svojoj Facebook stranici do 10 sati ujutro sljedeći dan. Vrijeme trajanja glasanja je od 10 do 24 sata. Nakon isteka predviđenog vremena za glasanje najbolje plasirana slika bit će nagrađena dnevnom nagradom te ista ulazi u završni izbor u utorak, 28.2.2017.

Dnevne nagrade su: Poklon paket Coca-Cole i biti će dodjeljene dobitnicima u roku od 15 dana od završetka Kreativne razbibrige, na način da se predaju osobno Dobitniku u prostorijama Turističke zajednice grada Samobora.Na kraju Kreativne razbibrige posjetitelji stranice će glasati na najbolju od 6 dnevnih pobjednika dana 28.02. od 10 do 24 sata. Za najbolje 3 fotke koje prikupe najviše lajkova osigurane su sljedeće nagrade :
1. Putovanje Idea putovanja: Rim, Pompeji i Vatikanski muzeji, 5 dana za 2 odrasle osobe
2. Littera tečaj stranih jezika za odraslu osobu + ručak ili večera u restoranu „Samoborska klet“  za 2 osobe u vrijednosti 300 kn
3.Littera tečaj stranih jezika za odraslu osobu

 

Pravila Kreativne razbibrige "Fašnička tjeralica"