Bogat dječji program za subotnje buđenje 191. Samoborskog fašnika

Bogat dječji program za subotnje buđenje 191. Samoborskog fašnika
     

Puno pjesme, plesa, prekrasnih maskih i nasmiješenih dječjih lica obilježile su jutarnji program Samoborskog fašnika i pokazala svu rakoš i mogućnosti dječje mašte

 
     

Subotnji program 191. Samoborskog fašnika započeo je u 10 sati ujutro, nastupima Dječjih gostujućih grupa, koje su na Trgu Fašničkih velikana održale svoje glazbene nastupe, ali i lijepe plesne koreografije. Tako su između ostalog svoje maske, ali i svoj program predstavili Dječji vrtić Tintilinić, Dječji vrtić Maksimir, Dječji vrtić Tratinčica, Bambi Kids, Plesni klub Pint, Društvo naša djeca Osmijeh, Dječji zbor Zagrebački anđeli te Lea Bićanić koja je oduševila sve prisutne svojim odličnim glazbenim nastupom.
 
Uz program na glavnoj pozornici puno događanja u subotnje jutro dešavalo se i na Trgu Srakinih mališana te u maloj dvorani Galerija Prica gdje se održavala predstava Šareni svijet, ali i JumpingClay radionice te je bilo organizirano gledanje popularnog dječjeg filma Lego Movie u Kino dvorani. Baš kao i jutarnji program i ostatak dana donosi raznovrsna dječja događanja u organizaciji Laboratorija zabave koji će održavati dječje predstave i radionice, Predstave Udruge Antuntun te nastup Mate Grgata i Klape Cromatica.