Koncert Nine Badrić za nastavak maskiranog fašničkog bezakonja

Koncert Nine Badrić za nastavak maskiranog fašničkog bezakonja
     

Nakon nekoliko dana zatišja Fašnička republika ponovo se budi, a vikend pred nama ponovo donosi nova maskirana iznenađenja i vrhunske glazbene izvođače.

 
     

U petak, 24. veljače, ponovo će oživjeti sve najbolje od Fašničke republike, a kako je 191. Samoborski fašnik već prvog vikenda pokazao svu raskoš maskiranog «ludila» i vikend pred nama imat će nezaboravan program i vrhunske glazbene koncerte. Nakon Colonie i Psihomodo Popa, na glavnu pozornicu Samoborskog fašnika u petak 24.02. s početkom u 20 sati popet će se jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije, Nina Badrić, koja će nema sumnje, svojim hitovima raspjevati i rasplesati sve posjetitelje fašnika i stvoriti nezaboravnu atmosferu koja je od prvog dana zaštitni znak ovogodišnje Fašničke republike. Program u petak započet će u 18 sati nastupom benda Bolji život, nakon čega će se na pozornicu popeti veterani Košarkaškog kluba Barcelona i maskirane grupe samoborskih ustanova i udruga

 

Subota na 191. Samoborskom fašniku ponovo će ispuniti cijeli dan i svojim programom razveseliti sve koji odluče posjetiti Samobor i ovu nezaobilaznu manifestaciju. Već u 10:20 sati na Trgu Fašničkih velikana predstavit će se dječje gostujuće grupe i to redom: Dječji zbor Čarobni zvuci, Dječji vrtić Mali talenti, Dječji zbor Kikići i genijalci, Dječji zbor Medenjaci, Unity S, Dječji zbor Slavuji, Dječji zbor Zagrepčanke i dečki te Plesni klub Point. U 11 sati započet će nadaleko popularni SRAKOTRK u suradnji s Orijentacijskim klubom Japetić. Na glavnoj pozornici izmjenjivat će se nastupi benda Kreativni nered i stand up komičara iz Studia smijeha, a očekuje se i nastup Erasmus grupe sa sudionicima iz sedam europskih zemalja u 18 sati.  Večer i 20 sati ponovo su predviđeni za vrhunski koncert, pa će tako svoj nastup na 191. Samoborskom fašniku imati i Opća opasnost powered by Ožujsko pivo što će biti vrhunac subotnjeg programa i najbolja pozivnica da cijelu subotu provedete na samoborskim ulicama uživajući u čarima Fašničke republike.

 

Uz bogati program na glavnom Fašničkom trgu, puno događanja će biti i za najmlađe na Trgu Srakinih mališana, pa sve posjetitelje očekuju JumpingClay radionice, Dječje predstave i radionice u organizaciji Laboratorija zabave, predstave Udruge Antuntun, nastup benda Tricikl, ali i dječji film Anka (Brazilijanka) u kino dvorani. Na Samoborskom fašniku svatko će pronaći nešto za sebe. Važno je uzeti najbolju masku i posjetiti Fašničku republiku te doživjeti  nezaboravno iskustvo maskiranja.