Povorke mjesnih odbora i cirkuski performans na Trgu Fašničkih velikana

Povorke mjesnih odbora i cirkuski performans na Trgu Fašničkih velikana
     

Mjesni odbori ponovo su svojim kreativnim povorkama i atraktivnim koreografijama oduševile goste slobodne Fašničke republike.

 
     

Nedjeljno poslijepodne bilo je rezervirano za dobru zabavu u kojoj su podjednako mogle uživati sve generacije posjetitelja 191. Samoborskog fašnika. Prvi koji su nakon dječji povorki zauzeli glavnu fašničku pozornicu bile su maskirane obitelji, koje su pokazale svoje kreativnost, ali i potvrdile da je obiteljsko maskiranje postala svojevrsna tradicija koja svoj vrhunac doživljava upravo na Samoborskom fašniku. Nakon maskiranih obitelji, Samoborski fašnik ugostio je Cirkusku udrugu Razbibriga, koja je u 45 minuta programa pokazala veliki broj cirkuskih vještina u kojima su se posebno razveselili najmlađi. Atraktivan performans Cirkuske udruge privukao je na Trg Fašničkih velikana veliki broj posjetitelja pokazavši sve mogućnosti uličnih  zabavljača.

U 15 sati bio je vrhunac nedjeljnog poslijepodneva kada je krenula povorka mjesnih odbora i alegorijskih kola u kojoj su sudjelovali: Mjesni odbor Hrastina, Mjesni odbor Celine, Mjesni odbor Rude i Mjesni odbor Podvrh. Povorke su ponovo bile nepredvidive, zanimljive, prepune iznenađenja koja su stvarale odličnu atmosferu na glavnom samoborskom trgu. Završetkom  povorki uslijedila je kombinacija glazbeno zabavnog programa u kojem će se do 21 sat izmjenjivati stand up komičari Studija smijeha te tamburaški sastav Od sumraka do zore koji će svojim glazbenim nastupom označiti kraj još jednog fašničkog vikenda.